Szállítás

Bankkártyás/PayPal fizetés esetén:
A házhozszállítást az MPL / GLS futárszolgálat végzi, a megrendelt terméket az Ön által megadott magyarországi szállítási címre viszi, ahol azt helyben, személyesen veheti át. A szállítás költsége 20000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

20000 Ft alatti vásárlás esetén bruttó 990 Ft Magyarország egész területén. A szállítási költség független a csomag súlyától, méretétől.

Utánvétes fizetés esetén:

A teljes összeget az MPL / GLS csomagfutárnak kell fizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.

A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet.

A rendelt termékek maximum 5-12 munkanapon belül megérkeznek!

Fizetés

Utánvét:

Rendelése ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Bankkártyás fizetés:

Amennyiben ezt az opciót választja, a fizetés a Barion nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és Amex kártyákkal lehet kifizetni a rendelés ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja.

PayPal fizetés:

Amennyiben ezt az opciót választja, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlája, akkor onnan tudja átutalni rendelés ellenértékét a Slam Hungary Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítója, akkor először regisztráljon a PayPal oldalán és csak után adja le a rendelést, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz.

Termékcsere

A webshopon rendelt termékek cseréjét az ügyfélszolgálattal egyeztetve és rajtuk keresztül lehet eszközölni. A cserét telefonon- hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00-ig, és emailben is lehet igényelni.

Termékcsere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége minden esetben a Vásárlót terheli.

A termékek cseréjére a kiszállítástól számítva legfeljebb 14 napon belül van lehetőség.

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

Telefon: ………

Email: info@slamhungary.hu